onsdag 1 oktober 2008

Ska vi byta...?

garnotebyte2

Nu har jag passat på att anmäla mig till Stickameras garn och te byte. Jag har inte tidigare deltagit i byten, så det skall bli spännande att se hur de fungerar i praktiken. Det är lite med tanke på den här sortens roliga kontakter med andra stickare som jag tog mitt stickande ut på nätet, så nu är det nog dags att börja våga vara med!

Grundtanken är att man sänder ett paket innehållande 100g garn och en normalstor teförpackning till en person man inte känner från tidigare, själv får man givetvis ett paket i retur. Efter sista anmälningsdagen får veta vem det är man skall byta garn och te med, och då skickar man sitt paket till personen i fråga. Stickamera fungerar som förmedlare av adresser. Låter väl kul!

Lite spännande att fundera på vad jag skall skicka. Har en hel del idéer, jag får visa upp dem senare när bytet är avklarat. För övrigt är bytet öppet för stickare i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Island, sista anmälningsdagen är den 15.10. Anmäla sig kan man göra HÄR.

2 kommentarer:

Annika sa...

Såg att du vågat dig på att anmäla dig till tebytet... hara funderat i flera dar nu o kanske ska man ge sig med.... har heller inte provat förut... har inte heller vågat lägga upp min blogg där på Stickamera.... har ju inte så mycket att komma med.... ska nog anmäla mig ja med:) Kram Annika

PetraO sa...

Kul att du är med och stickar sockar! / Petra