fredag 3 oktober 2008

Med vänster hand

P1010278 Nu har jag fått den högra fingervanten klar, jag skall bara fästa trådarna ännu. Samtidigt fick jag en insikt i varför uttrycket "att göra något med vänster hand" uppkommit. Det gick inte att få någon skarp bild av vanten när jag försökte balansera kameran med vänster hand och posera med höger. Efter många försök fick jag till sist nöja mig med att visa upp de två minst suddiga bilderna. Jag skall för övrigt resa bort över veckoslutet, avfärden sker om en timme så därför prioriterar jag inte en ny fotosession...

Jag har tydligen en period där jag anmäler mig till stickrelaterade P1010281 happenings på nätet. I går hittade jag PetraO:s upprop för socktober-fest och eftersom mina brukssockor börjar vara utslitna, samt makens BFF:sockor halvfärdiga tog jag den här chansen att få sticka sockor. Men nu bryter hon ju mot sitt uppdrag att göra färdigt de sju projekten innan hon börjar med något nytt, kanske ni tänker. Jag försöker intala mig att det är ok eftersom jag gör färdigt BFF sockorna först och jag har varit rätt duktig på att prioritera listan hittills. Jag tycker ändå att det är tokigt att vara så strikt med regler att man inte kan delta om det dyker upp något sånt här roligt. Det vore väl löjligt att vänta till nästa år innan jag deltar i socktoberfest bara för att jag bestämt mig för att göra listan?

Nu måste jag packa det sista, nästa inlägg torde dyka upp i nästa vecka!

6 kommentarer:

Lottaspace sa...

Vilken mysig vante!
Jag är ju vänsterhänt, så det är högerhand som krånglar för mig..

Ha en trevlig helg!

Kram, Lotta

Lottaspace sa...

Tackar tackar!
Kan ju avslöja, att det nog inte är slut här med det här projektet.. får se hur långt det utvecklas!

Roligt och spännande är det iallafall!

Ha det trevligt i Vasa!

Kram,Lotta

Annika sa...

Vilken snygg vante.... o du ...göra färdigt projekt borde jag också satsa på... har en del liggande..:) jag tog en rövare o anmälde mig ja med till "garn o te"... kul att testa... Kram Annika

garnlivet sa...

Åh,vilken fin vante !! Själv har jag en slags skräck för att sticka fingervantar men när jag ser din fina så blir jag ju sugen.

SUSANNE sa...

Härligt! Ännu stickblogg som tilltalar mig. Underbara bilder på lika underbara alster. Hoppas det är OK att jag länkar dig från min blogg, annars får du hojta till.

Mia sa...

Susanne: visst är det ok att du länkar! Skriv ner din bloggadress i något skede så tittar jag in!
H: Mia