onsdag 7 januari 2009

Konstpaus

Jag får skriva ett kort inlägg utan bilder och andra finesser medan datorn är under montering. Tänkte bara rapportera att det var bra med provlapp, jag insåg att jag måste sticka tre aviga maskor ytterst för att få den effekt jag vill ha. Inte två som jag först började med. I dag köpte jag mera garn och ryggen borde vara klar före nästa vecka. Jag ser fram emot att få börja med framstyckena, av nån anledning har jag alltid tyckt att ryggen är det tråkigaste att sticka på en tröja.

Sen märkte jag en konstig sak med bloggen som jag undrar om nån annan råkat ut för. När jag tittade på listan med de bloggar jag följer hade flera av dem plötsligt dykt upp två gånger, trots att jag är säker på att jag bara lagt in dem en gång. Är det bara jag som är virrig eller kan bloggen bete sig sådär skumt emellanåt?

3 kommentarer:

Annika sa...

Jag tror ju helt fullt o fast att det är den lilla lilla figuren som bor inne i datorn som ställer till det för oss...:) ibland kan man ju faktiskt undra...... sticka på..... här görs det klart UFOn på löåande band...Kram Annika

Beas barnslikheter sa...

Jippey...glad att jag hittade dig. Jag har avgivit ett sticklöfte till mig själv i år...jag ska lära mig sticka lite mer avancerade mönster och jag verkar ha hittat till helt rätt tjej! :-)

Lottaspace sa...

Hej!
Låter skumt..
Önskar att jag också kunde sticka så fint och bra som du! Men när jag skulle hinna med det, vet jag inte..

Ha en trevlig helg och vi ses om en vecka!

Kram, Lotta