onsdag 12 maj 2010

Äntligen hemma!

P1040173

Det känns enormt roligt att ha kunnat flytta hem igen efter dryga två månaders exil. Jag hade mängder med planer för vad jag skulle hinna med under den tiden, men det blev som vanligt inte som jag tänkt mig. Tillbaka på hemmaplan känns det plötsligt som om stickinspirationen vaknar, det är nog den vackra lägenheten och känslan av ro som bidrar. Här finns visserligen en hel del kvar att göra innan vi får sätta punkt för renoveringsskedet, men det är ändå småsaker och jag borde börja få lite ledig tid över under kvällarna igen.

Det finns många orsaker att fira och åtminstone vi har kommit fram till att det är bäst att ta till vara så många av dem som möjligt för att göra livet roligare. En annan orsak att fira närmar ju också sig, varje dag fortsätter ni besökare att troget titta in här, fast jag varit så inaktiv. Nu har jag skaffat vinst till den utlottning jag kommer att ha vid 10 000 besökare, när det närmar sig skall jag berätta mera.

Jag tänkte avsluta detta korta “livstecken” med att visa den vackra bukett vi fick i hemflyttningsgåva av nära släktingar. Tack M & J, visst blir pionerna underbara när de slår ut, hela köket doftar som en junikväll!

P1040178

P1040195

2 kommentarer:

Lottaspace sa...

Välkomna hem!
Jag har din beställning färdig, Blev inte helt som jag tänkt, så kan nog hända att det kommer en till i ett annat material.. Så vi borde försöka få in en träff.. Vi hörs!

Mikaela sa...

Välkomna hem!