torsdag 27 maj 2010

10 000 besökare och utlottning!

P1040198

I dag är det en speciell dag. För en stund sedan har min besöksräknare överskridit den för mig magiska 10 000-gränsen! Tänk att så många hittat hit fast jag aldrig gått in för att marknadsföra bloggen i någon större utsträckning! Ni hänger med under perioder när jag har mycket tid för hantverk, men uppenbarligen också de tider jag inte hinner göra så mycket kreativt. Det känns fint att kunna dela mina tankar kring det kreativa med er, trots att jag bara känner några av er till namnet.

Eftersom det inte skulle vara lika roligt att blogga om ni läsare inte fanns så vill jag fira tillsammans med er genom en liten utlottning. Priset är ett paket med två härvor Shibui knits sock i färgen Seaweed. Eftersom det här är första gången jag ordnar en utlottning tänkte jag köra med så enkelt koncept som möjligt.

Vill du delta skriver du en kommentar till detta inlägg före måndag kväll (31.5) klockan 19.00 finsk tid (18.00 svensk tid). En lott per deltagare gäller. Efter det drar jag lott och så meddelar jag vem som vann här på bloggen. Eftersom jag är lite nyfiken av mig får ni gärna säga hur länge ni läst min blogg eller hur det kom sig att ni hittade hit, men det är inget tvång.

Jag tar nu och ändrar på modereringen av kommentarerna så att jag inte behöver godkänna varenda en. Välkomna med i tävlingen!

Uppdatering: utlottningen är nu avslutad och vinnaren dragen.

8 kommentarer:

Maj-Len sa...

Grattis till 10000 besökare!
Jag är med och tävlar om det fina garnet.

mlaymark@gmail.com

Anna sa...

Grattis till alla besökare!
Jag minns inte hur jag hittade dig, men har länge följt din blogg som det alltid är roligt att titta in hos!
Sen har jag inte alls nåt emot att vinna lite garn heller :)

Crochetra sa...

Grattis till 10 000 besökare!

Jag hittade hit via en annan blogg, men jag minns faktiskt inte vilken. Jag har tittat hos dig ganska regelbundet i iaf ett halvår tror jag, men min tidsuppfattning är inget vidare så jag skulle inte lita på det ;-)

Medea sa...

Grattis till alla dina besökare. Jag har läst din blogg länge men vet inte hur länge. Följer dig med bloglines så jag direkt ser när du skrivit något. Du gör fantastiskt fina saker.
Garnet är otroligt vackert och jag hoppas på tur i din utlottning.

Annica sa...

Grattis till milstolpen! Beundransvärt att du förutom själva hantverkandet dessutom hinner med att fota och blogga om det. Roligt och inspirerande att läsa om dina projekt. Jag hittade dej efter 30-träffen, trillar in 1-3 ggr/ vecka för att kolla om det hänt nåt nytt. God fortsättning till dej och hoppas garnet hamnar hos mej ;-)

Birgitta sa...

Grattis till 10000-klubben. Jag har kollat in hos dej ett tag och jag tycker det är roligt att se vad du gör.
Nu vill jag vara med och försöka vinna det fina garnet hos dej.
Kram Birgitta

Slauc sa...

Grattis till de 10 000. Hoppas att fler hittar hit, här är alltid inspirerande.

Och så vill jag vinna också....

/Soapbark

Linda sa...

Grattis till alla besökare! Kommer förstås lite sent till tävlingen, men hoppas att garnet kom iväg till en glad vinnare =).

Jag minns inte hur jag hittade hit, eller hur länge jag läst. Men har tittat in lite då och då, eftersom jag sparat länken i min blogg.

Lycka till i fortsättningen.