tisdag 23 mars 2010

Det är inte så roligt…

P1040042

…att riva upp flera varv på en sjal när man har flera hundra maskor per varv. Nu har jag kommit så långt i min sjalstickarkarriär att jag lyckats göra ett besvärligt fel som jag upptäckte först fyra varv senare. Blä!

För att fokusera på något positivare tänkte jag visa ett par bilder av grejs jag köpte på hantverksmässan i veckoslutet. Tovningsullen ska så småningom bli dekoration i nyrenoverade lägenheten. Sjalgarnet dök upp till nedsatt pris, så jag måste ju bara! Det är en handfärgad ylle-silkeblandning som är så mjuk så mjuk. Nu när jag blivit biten av sjalflugan är det bra att ha lite garn på lager.

När jag tittar på bilderna inser jag att jag tydligen hamnat i en lila period. Det är ju lite ovanligt att det är färgade garner och fibrer som hamnat i shoppingväskan, jag som vanligen väljer naturfärger.

P1040047

1 kommentar:

Pixi sa...

Fy vad jobbigt när man måste repa upp men vad gör man inte för "konsten"haha..ser jag ett fel så kan jag inte heller låta det vara fast man får leva på att det blir bra sen så man blir nöjd o det är det viktigaste!!=)