söndag 9 november 2008

Nu blir det tyst en vecka...

För jag skall iväg på arbetsresa. Det ska bli riktigt roligt att åka iväg och samtidigt hinna gå en vända i några roliga garnbutiker på orten. Nu har jag också bestämt mig för resestickningen, det skall bli ett slags halsskydd som min mor efterlyst. Det kräver ett nystan garn, kan stickas på rundstickor, blir inte särskilt stort och mönstret det kan jag utantill. 

För övrigt är min byteskompis officiellt inte hemlig längre, för jag såg att mitt paket har hunnit fram. Saltflingan kallar hon sin blogg, väldigt trevligt upplagd och fina grejor gör hon.

Jag ska just avsluta skrivandet och packa färdigt, men jag tänkte lämna er med en uppmuntrande bild på den varvpeppare jag svängde ihop åt henne. Kul idé dessa små galna markörer som man fäster där man börjar sticka för dagen och så kan man se hur långt man hunnit när man lägger undan stickningen på kvällen. Och varje gång man passerar pepparen får man ju en glad push i rätt riktning! Heja på er och ha en glad vecka!

P1010398

3 kommentarer:

Annika sa...

Vilket bra jobb du tar med på din resa... ha det så bra.. Kram Annika

Lottaspace sa...

Rolig varvräknare!

Om du orkar, så har du en utmaning hos mig!

Ha en skön helg!

Lotta

Boel sa...

Hoppas att du haft en bra arbetsresa! Det är kul med Stickameras byten som gör att man hittar till nya bloggar - som din.
Jag kommer tillbaka hit!

trevlig helg!
Boel