måndag 17 mars 2008

Inspirerande länkar

Som jag skrev tidigare tänker jag lägga in lite av mina favoritlänkar i bloggen, bra att ha dem här ifall den egna datorn går sönder och man mister de sparade favoriterna. Jag lägger några åt gången, börjande från de mer allmäna.

Jag måste bara skriva lite extra om
http://www.etsy.com/ som är en ständig och aldrig sinande källa till inspriation för mig. Sedan en kompis tipsade mig om den har det inte gått en dag vid datorn utan att jag gått in och tittat. Jag hade aldrig vetat att det fanns så här många olika tekniker, mänskorna som säljer sina produkter här är otroligt kreativa! Framför allt älskar jag att se hur mångsidigt hantverk egentligen är, samma grundteknik och ändå är de flesta produkterna olika varandra.

Grundtanken med sidan är att den är en slags virtuell hantverksbutik där vem som helst får sälja sina produkter. Alla försäljare har ett eget hörn där de kan lägga upp bilder och ge information om produkterna. Det bästa är ändå hur man förverkligat siten grafiskt. Öppningssidans galleribilder byter varje dag och man följer olika teman, exempelvis en färg eller ett visst föremål. Man kan också skaffa tillbehör och material, älskar att titta på garner och ull. Och smyckestillbehören!

2 kommentarer:

Emmas dagar sa...

Hej!
Tack för titten! Vilken söt kykling du har här nedanför!
Jag tror att jag köpt mina band från www.namnband.se, "Designband". Men just min variant silvertext på svart textil verkar inte finnas längre, synd.
www.minanamnband.se finns också och de har många färger och textstilar. Där har jag beställt färgglada band till dotterns kläder.

Lottaspace sa...

Hej!
Det blev tyvärr ingen hantverksmässa för min del. Synd, men jag har nog varit en par gånger, och det är nu ganska samma sak varje gång.

Angående påskgräset, är jag rädd att mitt inte kommer att överleva påsken.. Så går det när man är lite tidig..

Glad påsk!
Lotta