fredag 6 augusti 2010

Vilken utlottning!

Just nu blir det minsann inte mycket tid över för stickning, när lille H rusar runt som en virvelvind här hemma! Men det gör inget, för den korta tid han är så här liten vill jag passa på att umgås med honom så mycket som möjligt. Snart är han stora hunden och inte fullt lika intresserad av att leka eller ligga i famnen, då blir det också mer tid att sticka. Några varv har jag kommit vidare på den blå koftan, men det lär nog ta ett tag innan den är klar ännu.

Trots att jag inte hinner göra nåt åt mina pågående projekt har jag ändå haft tid att få en mängd idéer, så listan på möjliga hantverk bara växer och växer. I väntan på att få mer tid över tänkte jag hålla tummarna och delta i den häftiga utlottningen på Ginas stickverkstad.

006

Gina har haft 30 000 besökare och nu lottar hon ut en låda med Symfonie-Rose stickor, kablar och en sjalnål. Tänk om man vann detta!

(Jag får ursäkta att det blir en del hundtema i bloggen för tillfället, men det är lättast att visa upp ett par bilder för intresserade bekanta på annan ort här. Så, här kommer igen en bild på lille söten)

P1040509

1 kommentar:

Humlan sa...

Inte behöver du be om ursäkt för att du har underbara, hjärteknipande bilder på valpen med på bloggen! Han är ju underbar och jag skulle gärna se fler bilder! Klokt av dig att passa på att njuta nu av valptiden som ju försvinner så fort.