onsdag 19 augusti 2009

Födelsedag och glada fåglar

 P1030172

Här har det varit tyst ett tag igen. Ni som orkat hålla ut och titta in i väntan på inlägg ska i fortsättningen inte behöva vänta lika länge, för nu är den mer omfattande reseperioden slut och jag ska hållas hemmavid lite mer ett tag framöver.

Under tiden jag varit osynlig har jag hunnit med att fylla jämna år. Det uppmärksammade en av mina goda vänner genom att förära mig dessa underbara handgjorda muggar. Jag blir så glad när jag ser på dem, verkliga små konstverk som det är ett nöje att dricka något varmt ur. Tack P!

P1030174

Jag och maken valde att uppmärksamma min födelsedag samt att vi varit gifta i fem år så här:

 P1030008

Härlig Parisresa hade vi, tyvärr hann jag inte via någon garnbutik. Jag fick ett bra tips av Medea om sidan knitmap där man kan hitta adresser till stickbutiker runt om i världen. Enligt recensionerna som folk skrivit in fanns det flera intressanta butiker jag kunde ha besökt där, men en långhelg är sist och slutligen väldigt kort när det finns så mycket man vill se samtidigt…

P1030175

Men jag hann ju ändå köpa mig ett nytt garn här tidigare då jag var på arbetsresa, så det skall väl inte gå någon nöd på mig… Garnet elegans från Teetee måste bara följa med hem, det blir ju perfekt till en skön, tunn spetshalsduk eller –sjal i framtiden!

Jag borde seriöst börja fundera på att använda upp de garn jag har i min samling. Verkligen. Det är illa när jag måste ta i bruk en till lagringsplats för att få plats med allt…

Inga kommentarer: